Saturday, February 6, 2010

Aduhh..sakit nya belakang ku...

I've experienced back pain since I started work with this company..My job requires me to lift heavy stuff sometimes...Yeah that's what I have to deal working in so-called man's world kind of job...with department I've been working right now, every equipment memang heavy..and few equipments are huge....Kalau I pergi job memang akan lift heavy thing..Actually ada technique angkat heavy stuff yang betul and not contributing to back pain but you know la sometimes I lupa nak apply that technique especially when I'm in rush...

I macam terfikir nak consume Panadol pain relief..tapi I tak nak terlampau depending on taking pil..So kawan-kawan blog ku yang di sayangi...You all ada suggestion tak macam mana nak kurangkan back pain ni? Any good back support that I can wear and selesa untuk dipakai?

3 comments:

arisa-fujiwara[farah] said...

pakai salonpas.cam koyok tu.die panas.so at least ko tak telan pil.panadol pun da kuar produk koyok tuk sakit belakang cam tu

zarina marsaleh said...

pegi massage pun best ^_^

miralatiff said...

Farah: Oo yeker..nanti aku leh try..

Zarina: Kat tengah2 desert ni takde spa la..kalo balik malaysia sure akan pegi..

 
blog design by miralatiff Related Posts with Thumbnails