Thursday, July 22, 2010

Birthday Celebration

Ohh no no...It's not my birthday!

Yesterday I'd got invited to 'makan-makan' session in the base in conjunction to celebrate one of my colleague birthday that happened to be on the same day as my son turning 19 months old..

With Birthday girl yang tak berapa nak remaja sangat lagi..

The party was held in the base sebab location manager nak save duit...lagi pon expat tak boleh nak keluar celebrate kat hotel or restaurant...tu pon kira okay sebab dia baik hati nak sponsor birthday cake..statement berani mati..berani tulis sebab for sure dia tak kan baca my blog kan..so boleh kutuk secara terang²an..

THE birthday cake..luaran memang nampak tak begitu menyelerakan dengan tulisan yang senget benget tapi sumpah sedap cake ni..ni la contoh terbaik proverb don't judge a book by its cover..

It was fun indeed..We sang a birthday song for her, the Nigerian guys sang an ethnic song while she's cutting the cake and she gave her sepatah dua kata siap sang a song to us, our managers pon joined sekali..memang seronok..Final agenda of course la group picture!

I nampak macam dwarf dalam picture ni..

HAPPY BIRTHDAY BEATRICE!

5 comments:

pepiz said...

mira..
nice blog;)
btw i've a few questions..
are u working with Schlumberger?
what is ur engineering background actually?

Madam Sooyaree said...

mira, bday i esok *hint hint* dan i masih remaja

n.a.j said...

nyum nyum..kek itu nampak mmg menarik..

miralatiff said...

Pepiz:Thank you for visiting my blog..Yup I'm working with the Blue company..I have degree of Petroleum Engineering..Nak join Blue company jugak ker?hehehe

Madam Soyaree: I guess the biggest gift you've got on your birthday is Aiyu Isabella..Yup ko masih mude remaje..Hot mummy you!

n.a.j:Cake tu memang sedap..dr luaran memang nampak cam kurang menyelerakan..

pepiz said...

mira: welcome,,mmg ade intention nk join pn tp buat masa ni xlayak lg kot;p hopefully one day!

 
blog design by miralatiff Related Posts with Thumbnails